ZVEZDU POJAČAVA BISER BUDUĆNOSTI? Veliki plan Crvene zvezde (FOTO)

O svim dešavanjima između Crvene zvezde i Budućosti u finalnoj seriji ABA lige se već sve zna. Posle pobede crveno-belih su viđena i brojna saopštenja. Pozivi na poništavanje utakmice, pretnje o napuštanju lige, slanja pisma Evroligi. Naravno od svega toga neće biti ništa, ali moglo bi da bude zanimljivih poteza klub sa Malog Kalemegdana.

Naime, crveno-beli uvek razmišljaju kako da dođu do najboljih mladih igrača, a Crna Gora ima dva izvanredna bisera. U pitanju su Fedor Žugić iz Budućnosti i Jovan Kljajić iz Gran Kanarije.

Obojica važe za vanserijske talente, pre svih Žugić koji je postao najmlađi igrač ikada koji je nastupio na meču Evrolige. To je uradio u dresu Budućnosti.

Koliko je realno da crveno-beli izvedu ovu “akciju” za sada nije poznato, ali se za sada kuva nešto na Kalemegdanu. Šta će od toga na kraju biti ostaje da se vidi.

https://www.youtube.com/watch?v=N5f6QR87le0

Zvezda je tokom godina imala nekoliko dobrih mladih igrača koji su izrasli u lidere. Pre svih Marko Gudurić i Ognjen Dobrić koji su stasavali u FMP Železniku, a sada je izgleda došlo vreme i za Borišu Simanića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

maxbetsport.rs