Vreme je za transfer koji će ZAPALITI INTERNET!?

Nemanja Radonjić će od leta biti slobodan igrač, a u Zvezdi bi mogao po drugi put da vrati karijeru na uzlaznu putanju

Crvena zvezda je već počela da sklapa tim za narednu sezonu, gde bi, ukoliko uspe da sačuva veliku bodovnu prednost na tabeli u odnosu na Partizan od +7, naredne sezone mogla ponovo da napadne igranje u Ligi šampiona.

Zvezda je već dogovorila Luku Ilića, koji će posle nekoliko sezona, gde je uglavnom bio na pozajmicama, zadužiti crveno-beli dres od leta.

Ali, Ilić nije jedini fudbaler koji bi ovog leta mogao da se vrati na Marakanu. Naime, Maljorka je odlučila da ne zadrži Nemanju Radonjića nakon pozajmice i on će od leta biti slobodan igrač, pošto mu ističe ugovor sa Torinom.

Radonjić je već jednom uspeo da oživi karijeru u Zvezdi, kada je briljirao upravo pod Vladanom Milojevićem i vodio Zvezdu i do Lige šampiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Milojević izuzetno ceni kvalitete Nemanje Radonjića, koji ima ono što je jedna od najvažnijih karakteristika za moderni fudbal - brzina.

Potencijalni odlazak Osmana Bukarija, koji je već dve sezone na Marakani i za koga postoje mnoge ponude, mogao bi lako da bude nadoknađen dovođenjem Nemanje Radonjića, koga su navijači obožavali, a i on obožava klub sa Marakane.

Da li će se ljubav obnoviti ovog leta, ostaje nam da pratimo. Crveno-beli ne bi imali ništa protiv, verovatno ni Radonjić, s obzirom da je izgubio status reprezentativca, a i zbog činjenice da bi sa Zvezdom mogao da zaigra u Ligi šampiona, ponovo

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: