Zvezdino potencijalno pojačanje jedno od najboljih u Portugaliji

„Anderosn Silva se već raspitivao kod mene u Crvenoj zvezdi“, poručuje za naš portal rođeni Kraljevčanin

Crvena zvezda je fokusirana na završetak sezone i zatvaranje finansijske konstrukcije, ali želje sportskog sektora srpskog šampiona u letnjem prelaznom roku počele su da se naziru. Čitali ste već da je Crvena zvezda skrenula pogled ka napadaču portugalskog Familikaa Andersonu Oliveiri Silvi, momku koji je ove sezone u Primeiri postigao sedam golova.

Brazilci do sada nisu imali mnogo uspeha na najvećem srpskom stadionu, ali za bivšeg člana Crvene zvezde Uroša Račića ne postoji dilema. On je uveren da bi njegov saigrač iz portugalskog Familikaa bio kapitalno pojačanje za crveno-bele.

"Video sam na vašem portalu da je izašla vest o interesovanju Crvene zvezde za Silvu. Iskreno, mislim da je on igrač za koga će se tek čuti. Ima ogroman potencijal, lično volim takve napadače, kao što je Silva“,

Brazilac, koji se nalazi na radaru Crvene zvezde, ima 22 godine. U dosadašnjem delu sezone uglavnom je delio minutažu sa Špancem Tonijem Martinezom. Međutim, dozirana minutaža mu nije smetala da skrewne pažnju na sebe.

Rođeni Kraljevčanin kaže da je snažni napadač već počeo da se raspituje o Crvenoj zvezdi. Što ne znači da će u letnjem prelaznom roku završiti na beogradskoj Marakani.

Mozzartsport