Zvezdini omladinci dobili novog trenera

Zadak - odbrana titule

Prekomandom Marka Neđića u prvi tim Grafičara ostalo je upražnjeno mesto trenera omladinaca Crvene zvezde, a tri nedelje kasnije rupa je popunjena. U suprotnom smeru otišao je Milan Stegnjajić, doskorašnji strateg juniorskog tima Grafičara.

U međuvremenu, protiv IMT-a i Brodarca, crveno-bele je vodio Petar Popović, koji će se ponovo pridružiti Neđiću u stručnom štabu.

Stegnjajić je sa mladim igračima Grafičara radio godinu dana, a pre toga je bio pomoćnik dvojice takođe perspektivnih trenera - Milije Žižića Radomira Kokovića.

Cilj u Crvenoj zvezdi biće mu odbrana titule omladinskog prvaka Srbije, a ekipu je nasledio na drugom mestu, sa bodom manje od vodećeg Partizana, ali i dva meča manje. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Pre svega, želeo bih da se zahvalim ljudima iz Omladinske škole Crvene zvezde na ukazanom poverenju i svakako sam počastvovan i zadovoljan ulogom koja mi je dodeljena. Ekipa je već formirana i dobro usklađena, a jasno sam upoznat sa potencijalom koji poseduju igrači. Trudićemo se da još malo ojačamo ekipu i da se unapredimo u periodu koji je pred nama. Ciljevi su jasni, da se kroz takmičenje razvijamo i napredujemo, ne zaboravljajući ni u jednom trenutku koji klub predstavljamo i kakve su nam rezultatske obaveze", izjavio je Stegnjajić

Mozzartsport