Zvezdin Maradona je bio najveća zvezda prelaznog roka – Oprostio Zvezdi 400.000 evra…

Bivši fudbaler Crvene zvezde ispričao svoju priču

Igor Burzanović bio je najveća zvezda prelaznog roka, kada je dolazio u Crvenu zvezdu. Međutim, nije sve ispalo kako treba.  Zanimljivo je da kad je došao u klub zvali su ga Burza Maradona.

- Došao sam u Zvezdu iz Budućnosti kao najveća zvezda prelaznog roka na Balkanu u zimu 2007. godine. Potpisao sam ugovor za 40.000 evra, platu od 500 evra mesečno uz plaćen stan i hranu u kantini. Bio sam najbolji igrač Zvezde, a jedan jedini dinar nisam dobio.

- Onda kad je Marko Mišković zvanično došao u klub, tad sam na papiru dobio 120.000 evra po sezoni, ali od tih para ništa nisam video - ispričao je Burzanović u intervjuu za Informer.

On je dodao da je oprostio Zvezdi sve:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Od Zvezde više ništa nisam tražio, oprostio sam im sve što su mi dugovali. Potpisao sam da mi ne duguju ništa da bi mogli da dobiju licencu za Evropu naredne sezone. Dobio sam za dve godine 40.000 evra, oprostio ukupno oko 400.000 evra, a pritom su me prodali za 1,1 milion evra. Ne znam ima li igrača na kojem su bolje zaradili - zapitao se nekadašnji ofanzivni vezista Crvene zvezde.

Igor Burzanovic

Igor Burzanović Foto: MN Press

Sa novim selektorom Srbije sarađivao je dve godine u Nagoji i ima samo reči hvale za njegov trenerski rad.

- Izvanredan. Sa igračima ima odličan odnos, njegovi treninzi su odlični, način na koji vodi utakmicu. Ne znam za boljeg. Igrači apsolutno uživaju u radu s njim - zaključio je Burzanović.

(Telegraf.rs/Informer)