Zvezdi ponuđen levi bek…

I dalje se traži nova meta i čeka Aleksandar Kolarov

Crvena zvezda je rešena da se pojača provernim kvalitetom u liku i delu Aleksandra Dragovića i njegovog imenjaka Prijovića. Ali radi uporedo i na domaćem frontu, pokušavajući da na Marakanu dovede pojedince koji bi u perspektivi mogli da pomognu timu i ujedno imaju veliko tržišnu vrednost. Čitali ste već o poencijalnom transferu veziste Železničara iz Pančeva Petra Stanića u Ljutice Bogdana.

Oglasili su se iz Banata rečima da očekuju ponudu Crvene zvezde , te da će srpski šampion morati da bude brz. Posebno što Stanića pored TSC-a želi i jedan klub iz inostrastva.

I nije Predrag Stanić jedini fudbaler sa terena Prve lige Srbije koji je zavredneo pažnju skauting službe Crvene zvezde. Prema saznanjima MOZZART Sporta crveno-beli su dobili dojavu da bi mogli da pogledaju na delu levog beka lazarevačke Kolubare Andreju Stojanovića.

Reč je o momku rođenom 1998. godine, kojije ove sezone igra odlično pod komandom Zorana Kize Milinkovića, nekadašnjeg stratega crno-belih. Postigao je četiri gola, upisao nekoliko asistencija i preporučio se klubovima iz elitnog ranga. Pre Kolubare Stojanović je sa velikim uspehom igrao u Zemunu, a ponikao je u mlađim kategorijama Čukaričkog.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda traži levog beka, deficitarnoj poziciji koja se u odsustvu Milana Rodića godinama krpi. Jeste Stojanović bio jedna od opcija, čak je i preporučen srpskom šampionu. Međutim, posle detaljnog skautiranja ljudi sa Marakane su odlučili da se okrenu drugim rešenjima.

A drugih rešenja nema previše. Posebno što Crvena zvezda traži proverni kvalitet, i to sa srpskim pasošem. Čitali ste već o o razlozima zbog kojih je nemoguć transfer Filipa Mladenovića. Takođe, reprezentativac Bosne sa srpskim papirima Bojan Nastić nije ubedio čelnike Crvene zvezde da može da predstavlja adekvatnu ispomoć i u bližoj perspektivi naslednika Milana Rodića.

Tražiće i dalje levog beka na Marakani, navodno je pod prismotrom ceo region sa akcentom na Crnu Goru, ali pravih rešenja gotovo da nema. Opcija sa transferom Aleksandra Kolarova je i dalje otvorena. Na Marakani tinja nada da bi Aleksandar Kolarov mogao da prihvati poziv Zvezdana Terzića i Dejana Stankovića, ali...

Mozzartsport