Zvezda neće imati lak posao protiv Voždovca

Zvezda neće imati lak posao protiv Voždovca

Nada se trener "Zmajeva" da će pun stadion dati dodatnu motivaciju njegovim fudbalerima

Fudbaleri Voždovca zatvaraju sezonu gostovanjem Crvenoj zvezdi u sedmom kolu plej-ofa, a Aleksandar Linta, trener "Zmajeva", poručio je pred taj meč da ga ne zanima to što je njegov tim uključen u direktnu borbu za titulu.

Da bi stiglo do šampionskog trona, fudbalerima Zvezde dovoljan je i jedan bod iz duela sa Voždovcem, ali to ne zanima stručnjaka gostujuće ekipe. Njegovom timu su takođe potrebni bodovi za izlazak na evropsku scenu, i sigurno je da će imati motiv da pokvare šampionsku žurku crveno-belih.

Od kada sam došao u klub, ne zanimaju me tuđi interesi, zanimaju me samo interesi fudbalskog kluba Voždovac i interesi mojih igrača. Ideja je uvek ista, da uz dobre i prepoznatljive igre, dođemo do rezultata. Cilj je motivisati i afirmisati ove igrače, poboljšati ih u svakom aspektu, od ljudskog do igračkog. Moramo da ostanemo pozitivni i da fokus bude samo na nama.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezda se danima uoči poslednjeg duela u sezoni bavila pozivanjem navijača na meč, a Linta ističe da pun stadion ne bi trebalo da bude opterećenje njegovim fudbalerima, već podstrek da pokažu šta znaju.

- Želim da mojim igračima huk sa tribina ne bude opterećenje već vetar u leđa koji će im pomoći da se pokažu u što boljem svetlu. Važno je greške svesti na minimum i verovati jedni u druge do pozitivnog rezultata.

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se u nedelju od 18 sati i 30 minuta.

(Telegraf.rs)