“Zvezda mi je sve dala, osim minuta…”

“Počelo je da mi nedostaje rutine”, poručio mladi Crnogorac

Velika očekivanja imali su od Nikole Krstovića u Crvenoj zvezdi, još od leta 2019. godine kada je kao talentovani tinejdžer došao iz Zete.

Bilo je i svetlih momenata, ali snažni napadač nije uspeo da se potvrdi u Ljutice Bogdana, pa je ovog leta prihvatio poziv slovačke Dunajske Strede.

Tačnije, Crvena zvezda ga je prodala za 400.000 evra i 10 posto od narednog transfera.

Zvezda mi je puno dala u svakom pogledu - rad sa vrhunskim trenerima, biografiji igranja u velikom klubu... Ipak, falilo je minuta na terenu, a kao mladom igraču nedostajalo mi je, samim tim, rutine da dobre igre krunišem i golovima, a to se u Zvezdi traži. U novom klubu sam, takođe, krenuo sa klupe, ali sam u poslednjoj utakmici, prvoj kao starter bio strelac i asistent. Da sam imao više minuta na terenu tokom prve utakmice sa Švedskom u Podgorici prošle jeseni, siguran sam da ne bismo izgubili. Nadigrali smo ih, zicer nisam iskoristio za 2:2, i kažnjeni smo u narednom napadu. I penal nam nije sviran. Ipak, kada igrate protiv prvotimaca Mančester junajteda, Elange, to je zlata vredno za igrače iz naše male lige. I protiv Italije sam promašio zicer za remi u Veneciji, ali smo sada pokazali da su delići falili za bolji rezultat u kvalifikacijama i da priče o našem potencijalu nisu bile isprazne”, poručio je Nikola Krstović za Vijesti.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posle tri ciklusa u mladoj reprezentaciji Krstović veruje da će uskoro dobiti poziv u A selekciju.

”Očekujem da ću igrama u predstojećem periodu u klubu već na narednom okupljanju biti na spisku selektora Miodraga Radulovića. Tim pre jer su mi kontinuitet utakmica i golovi u njima vratili tu drskost koju sam imao iz dana provedenih u Zeti, ali i glad za golovima i pobedama. Špicu je to neophodno”.

Mozzartsport