Zvezda i Partizan se otimaju oko njih a oni blistaju u NBA ligi

Filip Petrušev i Marko Simonović imali su međusobni duel u Las Vegasu i odigrali su odlično.

Nekadašnji igrači Mege i košarkaši koji su se dovodili u vezu sa Crvenom zvezdom i Partizanom igraju odlično u NBA Letnjoj ligi - Filip Petrušev i Marko Simonović.

Njih dvojica odigrali su veoma dobre partije u dresovima Filadelfije odnosno Čikaga i pokazali potencijal. Posebno se istakao Marko koji je dao 26 poena za 28 minuta, dok je Filip pored 14 poena imao i tri blokade u nizu.

Interesantno je da su njih dvojica imali direktan okršaj pošto su u Las Vegasu igrali upravo Bulsi i Siksersi, na kraju je slavio Simonovićev tim (119:104).

Marko, koji igra za reprezentaciju Crne Gore, uejdno je bio i najefikasniji akter meča, dok je Srbin na drugoj strani za 16 minuta šutirao odlično (5/7).

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kada je u pitanju naredna sezona, velike su šanse da će Petrušev ipak da se vrati u Evropu i da traži minutažu, jer je prošle sezone u Efesu malo igrao, dok bi Marko mogao da dobije šansu u timu Čikaga posle sjajnih igara tokom leta. Izvesno je da se on neće vraćati na Stari kontinent, a poznato je da su za Petruševa zainteresovani "večiti rivali".

mondo.rs