Zvezda dobija 1.200.000 evra u ovim teškim vremenima!

Crveno-belima stiže veliko "olakšanje"

Teško je svim fudbalskim klubovima na svetu zbog pandemije koronavirusa. Posebno onim bogatijima, jer su njihovi gubici stravični, ali nije lako ni srpskim velikanima - najviše Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Međutim, klub iz Ljutice Bogdana ovog leta očekuje nekoliko "lepih" isplata, od kojih bi prve dve, koje će umnogome pomoći da se "pokrpi" budžet, leći veoma brzo.

Čim se osvoji titula, a to je sada gotovo izvesno, jer izabranicima Dejana Stankovića treba svega jedan bod iz preostala četiri meča, crveno-belima će od Gazproma leći 400.000 evra bonusa.

Zvezdan Terzić
Zvezdan Terzićfoto: Printskrin

Takođe, na ime transfera Marka Marina trebalo bi da im od Al Ahlija iz Džede legne još 800.000 evra. To bi trebalo da bude druga rata njegovog transfera, piše MOZZART Sport.

Na leto će Zvezda inkasirati i 500.000 od marsejskog Olimpika na ime toga što se tim plasirao u Ligu šampiona, jer takva stavka stoji u ugovoru Nemanje Radonjića.

Takođe, čeka se i transfer Marka Grujića, za koga postoji izvesno interesovanje iz raznih delova Evrope.  Moglo bi ovo  da bude poprilično berićetno leto za Zvezdu, pošto je već najavljeno da će neko od "klinaca" - Gavrić, Petrović, Nikolić - biti prodat.

Espreso