Velike promene na Zvezdinim pripremama, evo ko je sve otkazao

CSKA iz Moskve takođe otkazan, ali zbog promene baze Armejaca

Crvena zvezda će u Austriji imati četiri provere, ali sa izmenjenim protivnicima, u odnosu na one koji su prvobitno planirani. Ekipa Dejana Stankovića u Štegerbahu, gde će joj biti baza, neće igrati mečeve sa Austrijom iz Beča i CSKA iz Moskve.

Bečlije su nedavno promenile trenera i u ovom trenutku im je provera protiv crveno-belih deluje prejako. Taj meč je trebalo da bude odigran 5. jula. Sa druge strane, Armejci su promenili bazu, pa nisu u mogućnosti da igraju protiv srpskog šampiona.

Stanković ostaje bez uticajnog pomoćnika: Milojević blizu Hamarbija

Prvi meč na pripremema crveno-beli igraju 28. juna protiv tamošnjeg drugoligaša GAK-a iz Graca. Tri dana kasnije (1. jula) protivnik sastavu Dejana Stankovića biće Aris, dok će 5. jula odmeriti snage sa rumunskim Arđešom.

Poslednji rival Crvene zvezde na pripremama biće Šturm.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Stanković će zvanično okupiti ekipu 22. juna, posle čega će biti odrađeni medicinski pregledi, dok je polazak za Štegerbah zakazan za dva dana kasnije.

Stručni štab crveno-belih će uraditi sve da igrači već do priprema dođu do optimalnog nivoa fizičke spreme, pošto će svaki od njih još od 15. juna raditi po individualnom programu.

Mozzartsport