“Uradiću sve što je u mojoj moći da se Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu”

Generalni direktor crveno-belih ne krije ambiciju da angažuje bivšeg napadača kluba sa Marakane

Aleksandar Pešić igra u životnoj formi u Turskoj, gde je trenutno prvi strelac lige.

Kada god se njegovo ime pojavi među strelcima za Karagumruk, čelnici Zvezde se sigurno gorko kaju što mu letos, kada je bio slobodan igrač i u pregovorima sa crveno-belima, nisu dali novac koji je tražio, a koji je dobio od Turaka.

Zvezda mu je tada navodno nudila 500.000 evra, dok je Karagumruk pojačao ponudu i ponudio 650.000 evra i ugovor na 2 godine uz opciju za produženje na još jednu.

Ipak, crveno-beli ne odustaju od namere da vrate Pešića na Marakanu, a tu ambiciju ne krije ni generalni direktor Zvezdan Terzić, koji je u razgovoru za Mocart rekao da će učiniti sve da popularnog Šilju dovede tokom leta.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Šilja Pešić je profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zamislite koliko mi njega cenimo kada smo ga pre pet godina platili 750.000 evra, odnosno toliko smo uložili u njegovo obeštećenje. To je kao kada bismo za nekog igrača danas dali dva miliona evra. Eto, toliko smo verovali u Pešića. On je za mene profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Uradiću sve što je u mojoj moći da se Šilja Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu. Ovog leta nije bilo realno da se Pešić vrati. Imao je neke lične razloge zbog kojih nije mogao da prihvati našu ponudu. Ja sam to uvažio, ali ponavljam uradiću sve da narednog leta dođe u Crvenu zvezdu rekao je Mocart Zvezdan Terzić.

(Telegraf.rs)