Ugovori su potpisani, oprema je zadužena, pripreme mogu da počnu!

Zvezda i zvanično parafirala pojačanja

Crveno-beli sa Malog Kalemegdana su u ponedeljak popodne objavili da su "crno na belo" potpisali ugovore sa Džordanom Lojdom, Korijem Voldenom, Markom Simonovićem, Lengstonom Holom, Lendrijem Nokom i Aleksom Uskokovićem.

Zvezda je u prethodnih mesec i po dana redom dovodila igrače počev od Noka, kamerunskog centra čiji je dolazak potvrđen 29. juna, preko Lojda koji je prvog jula predstavljen.

Samo dan kasnije u malom košarkaškom "zemljotresu" došao je i Kori Volden, za kojim su sledili Lengston Hol (8. jul), Marko Simonović (13. jul) i onda poslednjih dana jula Aleksa Radanov (29. jul), njegov imenjak Uskoković (30. jul) i Duop Rit (1. avgust).

Spomenuti momci su se po informacijama iz kluba sada okupili i u skladu sa protokolima COVID-19 epidemije u našoj zemlji, obavili sve preglede.

Zadužili su i opremu prvaka Srbije i prošlogodišnjeg prvaka ABA lige i okupili su se kako bi započeli pripreme za novu sezonu. Ne treba zaboraviti da će u novoj sezoni Zvezda imati i novog trenera pošto se klub rastao sa Draganom Šakotom i angažovao je početkom leta Sašu Obradovića.

(Telegraf.rs)