TERZIĆ ŠOKIRAO! Otkrio kog bi igrača doveo u Crvenu zvezdu

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić progovorio je o uhapšenim navijačima Fudbalskog kluba Partizan.

- Ti ljudi su zloupotrebili tribinu. Ne volim da pričam o navijačima Partizana u negativnom kontekstu - kaže Terzić.

On je otvoreno i priznao da mu prija što ga navijači Partizana ne vole.

- Meni je to jedan ozbiljan kompliment. To znači da dobro radim svoj posao - iskreno je rekao generalni direktor FK Crvena Zvezda i dodaje:

- Prija mi kada me zovu Terza Mađija. Kada sam ja došao iz Zvezde su svi bežali. Bilo je priče i da klub ode u treću ligu. Tada sam jasno rekao da nisam (čuveni mađioničar Dejvid) Koperfild, da nemam čarobni štapić da brzo popravim stvari, ali kada smo ušli u Ligu šampiona, onda su rekli da je Terza ipak Mađija. Crvena zvezda je na odličnom putu i nema zime za nju na duge staze - kaže Terzić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

On je otkrio i da ne navija za Partizan kad igra protiv drugog kluba.

- Uz sve poštovanje prema Partizanu, ne vidim ko bi iz ove generacije Partizana bio pojačanje Crvenoj zvezdi. Pratim baš svaku njihovu utakmicu. Kada Partizan igra sa drugim inostranim klubom, iskreno ne navijam. Potpuno sam ravnodušan. Gledam njihove utakmice samo u domaćem prvenstvu, gledam da li će izgubiti - iskreno je odgovorio Terzić.

Kurir.rs