SVI OSTALI U ŠOKU: Poznati glumac nazvao Stojkovića “Mustafom” u sred TV EMISIJE!

 I deluje da nije u pitanju lapsus, već da je to izgovorio vrlo svesno.

Glumac koji se proslavio u filmu ‘Mi nismo anđeli’ Uroš Đurić, gostovao je na TV Prva i tom prilikom komentarisao dešavanja na 161. ‘večitom’ derbiju u kom je pre sedam dana Partizan slavio pobedu od 2:0.

I dalje se priča o poništenom golu Crvenoj zvezdi zbog dosuđenog prekršaja Žandera nad Vladimirom Stojkovićem, čega se dotakao i Đurić.

– Mislim da nepravda ne postoji, to je sticaj okolnosti. Da li je gol bio… Ja jesam ciganin, ali volim da sam objektivan, kao što je Zvezdi priznat gol koji nikako nije smeo biti, to je bilo pre nekoliko godina, kada je lopta prešla gol aut liniju 20-ak centimetara, pa je vraćena, pa je pao gol, što je nedopustivo. Sada je ovo vraćanje – izjavio je Đurić, a potom golmana Partizana Stojkovića nazvao ‘Mustafom’.

– Mislim da je bio gol čist kao suza. Mislim da je prosto Mustafa pogrešio pri proceni u skoku. Ali, pitanje je da li bi to nešto promenilo. Partizan je pobedio i tačka – rekao je Đurić.

Podsetimo, Stojkovića ‘Mustafom’ nazivaju navijači Zvezde zbog toga jer je branio za taj klub i izjašnjavao se kao zvezdaš dok 2010. godine nije prešao u Partizan.

Pogledajte:

https://www.youtube.com/watch?v=JEwUkBjrTWE

Hotsport