“Svako ko želi dobro srpskom fudbalu želi Vidića na čelu FSS”

Bivši selektor i trener Zvezde ne vidi nikog drugog osim Nemanje na čelu Saveza

Kod Slavoljuba Muslina dilema ne postoji - Nemanja Vidić i niko drugi na čelo Fudbalskog Saveza Srbije.

Logično, prirodno i zdrvorazumski razmišlja nekadašnji trener Zvezde i čovek koji je naš nacionalni tim odveo na Mundijal u Rusiju ali ga tamo nije i predvodio.

Malo je nelogično da lobiram za čoveka koji je toliko dao srpskom fudbalu i dokazao se nebrojeno puta van njega. Nemanja Vidić je zvanični kandidat za predsednika FSS i ja mu dajem punu podršku pred Izbornu skupštinu 14. marta - kaže Muslin u intervjuu za Novosti.

Muslin kaže da svako ko misli dobro fudbalu u Srbiji želi Nemanju na njegovom čelu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Svako ko je danas dobronameran i želi dobro srpskom fudbalu složiće se sa mnom da je Vidić najbollji kandidat. Ima želju, verujem da ima i jasan plan, ali ono što me najviše raduje ima iskrenu podršku nekadašnjih saigrača, trenera, ali i fudbalskih veličina iz drugih klubova. Jednostavno je, o fudbalu bi morali da brinu stručni, fudbalski ljudi.

Koliko Muslin veruje u Nemanju i njegov potencijal da donese korenite promene u srpskom fudbalu svedoči i sledeća izjava.

- Ja na stvari oko Nemanje gledam ovako: i da se nije kandidovao za predsednika fudbalska Srbija bi trebalo da ga zamoli da preuzme tu funkciju. Potpuno je ostvaren porodičan čovek.. U fudbalu je postigao sve što jedan igrač može da poželi. Apslutno je ekonomski nezavisan i nema nijednu prepreku da brine o budućnosti srpskog fudbala - zaključio je Muslin u razgovoru za Novosti.

(Telegraf.rs)