STRANAC MANJE: Zvezda raskinula ugovor sa milionskim pojačanjem!

Ostavio je baš bled utisak u dresu crveno-belih

Crvena zvezda na platnom spisku imaju stranca manje, javlja portal Hot Sport.

Potpisan je sporazum za raskid ugovora sa Radživom Van la Parom. Krilni napadač je izrazio želju da napusti crveno-bele i Beograd, pa da na leto potraži novi angažman kao slobodan agent.

Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana je ekspresno reagovalo, pregovori dve strane su bili kratki i skockan je papir po kom će bivši igrač Fejnorda i Hadersfilda dobiti plate tokom angažmana od 31. avgusta zaključno sa martom ove godine.

Van La Para je po dolasku iz Engleske potpisao ugovor do 30. juna 2022. godine, ali je zimus posle priprema na Kipru trener Dejan Stanković odlučio da ga “precrta” kao Kanjasa i Žandera. Krilni napadač je upisao 16 mečeva, jedan gol i dve asistencije, a na terenu je ukupno proveo 957 minuta. Plaćen je Hadersfildu 1,2 miliona evra.

foto: FK Crvena zvezda

Po istom principu, Zvezda će pokušati da i sa Kanjasem i Žanderom postigne sporazum, a da oni na leto mogu da pređu u drugi klub. Ovi potezi su očekivani, ali sve je ubrzala kriza sa korona virusom i isti principi biće primenjeni za pojedince koji nisu u planu Crvene zvezde za narednu sezonu.

Espreso