STANKOVIĆ OPET IZNENADIO! Ovo je sastav Crvene zvezde koji napada DUPLU KRUNU

U pitanju je ona prinudna, jer Pićini ne može da igra zbog povrede

S obzirom na to da je poslednja dva večita derbija uspeo da ostvari željeni rezultat bez primlojenog gola, trener Crvene zvezde Dejan Stanković nema potrebe da za finale Kupa protiv Partizana (18.00 Arena Sport Premijum 1) kalkuliše kada je u pitanju startna postava!

Zvezda na raspolaganju ima sve fudbalere, osim Italijana Kristijana Pićinija koji je prethodna dva prolećna derbija počeo od starta. Ovoga puta neće sedeti na klupi, a njegovo mesto će zauzeti sve bolji i bolji Milan Gajić.

Nisam kalkulisao protiv Voždovca. U datom momentu sam procenio da je neko više ili manje umoran, ali su svi sem Pićinija na raspolaganju. On je osetio prednju ložu pre sedam dana i nismo uspeli da ga oporavimo za ovaj meč, ali imamo spremnu ekipu - jasan je bio Stanković.

Kapiten Milan Borjan je nezamenjiv među stativama, a Gajiću će društvo u poslednjoj liniji praviti novopečeni reprezentativac Strahinja Eraković, iskusni Aleksandar Dragović i nezamenjivi Milan Rodić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Što se tiče sredine terena, Seku Sanogo i Slavoljub Srnić će biti ta dvojica fudbalera koji će kvariti igru Partizana, dok je Gelor Kanga zadužen za kreiranje akcija.

Možda je neka Stankovićeva dilema bila da umesto Srnića stavi El Fardu Bena i da Kanga igra defanzivnije, ali bi to bio možda preveliki rizik u situaciji kada Partizan izvodi tim sa trojicom brzih napadača.

Mirko Ivanić će biti taj koji će dejstvovati po levom krilu, Aleksandar Katai će biti taj "lažni špic", dok je centralnoi mesto u naapdu rezervisano za Ohija Omoižuanfa koji ima prednost ispred Milana Pavkova.

(Telegraf.rs)