Skauti iz Italije i Francuske došli na Marakanu zbog dva igrača

Zvezda će moći opasno da zaradi ukoliko dođe do transfera ovih momaka

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su krupan korak ka osvajanju titule pobedom protiv Čukaričkog (1:0), ali to nisu jedine lepe vesti s Marakane, pošto su na najvećem stadionu primećeni i skauti iz Italije i Francuske, saznaje Telegraf.

Naime, kako ekskluzivno saznaje Telegraf, skauti Lacija, Đenove, Monaka i Torina došli su na Marakanu kako bi se iz prve ruke uverili u kvalitete Milana Gajića i Nikole Stankovića!

Gajić je imao sasvim korektnu utakmicu protiv Čukaričkog, dok je tokom sezone na 24 odigrane utakmice u ligi uspeo da zabeleži jedan gol i čak osam asistencija, čime je dokazao da je trenutno jedan od najboljih desnih bekova u Srbiji. Pored ligaških obaveza, Gajić je odigrao i pet utakmica u ovogodišnjem zdanju Lige Evrope.

Osim Gajića, skauti su želeli da vide i mladog Nikolu Stankovića, fudbalera koji uspešno pokriva pozicije veznog fudbalera, ali i desnog beka, međutim, trener Dejan Stanković nije pružio ni sekund vremena ovom mladiću protiv Čukaričkog, tako da će skauti morati da ga gledaju drugom prilikom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Inače, prema prestižnom sajtu "transfermarktu", vrednost Milana Gajića je procenjena na 2.800.000 evra, ali ovom fudbaleru ističe ugovor na leto, tako bi mogao da napusti Marakanu i bez obeštećenja.

S druge strane, Nikola Stanković ima tek 19 godina i "vredi" tek 150.000 evra. Ipak, s obzirom na njegov potencijal, Zvezda bi mogla da inkasira popriličnu sumu novca.

(Telegraf.rs)