SELEKTOR KAMERUNA ŠOKIRAO SVET! “Ne znam ni jednog igrača Srbije”

Fudbalska reprezentacija Srbije je juče u Dohi na žrebu za grupe na Svetskom prvenstvu dobila rivale protiv kojih će igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Sada su poznati i termini kao i stadiona na kojima će se igrati utakmice G grupe, u kojoj su pored naše i selekcije Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Selektor Kameruna Rigobert Song prilikom iznošenja utisaka nakon izvlačenja kuglica, bio je krajnje iskren. On je istakao u razgovoru za "RTS" da ne zna ni za jednog srpskog fudbalera, što je pomalo iznenađujuće, imajući u vidu veliki broj naših igrača u najjačim evropskim ligama.

- Iskreno, ne. Sada ću tražiti više informacija, selektor sam tek mesec dana. Radiću sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu, rekao je Song, koji je svojevremeno branio boje Liverpula, Vest Hema i Galatasaraja.

Selektor Kameruna je istakao i da je ova grupa jedna od najtežih na Mundijalu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- I ja mislim da je najteža. U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe, dodao je Song u izjavi.Pročitajte još

Srbija i Kamerun će odigrati utakmicu drugog kola grupne faze, u ponedeljak 28. novembra od 11 časova po vremenu kod nas, a meč će se igrati na stadionu "Al Džanub" u mestu Al Vakra, blizu Dohe. U pitanju je stadion kapaciteta 40.000 mesta.

Blic.rs