Radonjić “postrojio” igrače Zvezde i poručio…

Novi - stari trener crveno-belih odmah prionuo na posao

Novi trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i zvanično je preuzeo tim u petak i održao prvi trening sa ekipom koju će voditi u nastavku takmičarske sezone 2020-2021.

Ekipa je takođe obavila i redovno testiranje na covid-19 u petak, a put na utakmicu 12.kola ABA lige jtd sa Igokeom u Laktašima planiran je za subotu u prepodnevnim časovima.

Na prvom treningu po povratku na klupu crveno-belih Dejan Radonjić imao je na raspolaganju sve igrače, uključujući i Lendrija Nnoka, osim Džordana Lojda koji se u kućnoj izolaciji oporavlja od virusa Covid-19.

U prvoj izjavi kao novog-starog trenera Crvene zvezde, Dejan Radonjić je istakao veliko zadovoljstvo povratkom na klupu crveno-belih:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Veliko mi je zadovoljstvo i radujem se povratku u Crvenu zvezdu. Nema vremena za mnogo priče, idemo odmah u salu da radimo i treniramo. Imamo samo jedan dan do sledeće utakmice u ABA ligi i maksimalno smo okrenuti ka Igokei i nedeljnom duelu u Laktašima -rekao je Radonjić.

Crveno-beli će do puta u Laktaše odraditi još jedan trening u hali „Aleksandar Nikolić“ a nakon zajedničkog ručka u subotu autobusom putuju u Laktaše na meč sa Igokeom koji se igra u nedelju od 17 časova.

Telegraf.rs