Princ Hari zna sve o Srbima, Crvenoj zvezdi i Bariju: Njegov telohranitelj otkrio sve

Goran Dželetović Ajkula otkrio je interesantne detalje iz razgovora sa princom Harijem kojem je bio lično obezbeđenje na jednom koncertu

Ime Crvene zvezde dobro je poznato širom sveta, a jedan od glavnih razloga je svakako titula iz 1991. godine, kada je Zvezda osvojila titulu prvaka Evrope sa zlatnom generacijom iz Barija, a nekoliko meseci kasnije i titulu prvaka sveta u Tokiju.

Takođe, Zvezda je naširoko poznata i po svojim najvatrenijim navijačima, Delijama, koji važe za jedne od najvatrenijih u svetu i atmosfera sa Marakane poznata je širom sveta.

Zbog toga nije iznenađenje što i princ Hari zna za crveno-bele.

Ove informacije otkrio je Goran Dželatović Ajkula, čovek koji je radio obezbeđenje nekim od najvećih zvezda sporta i džetseta, pa je tako jednom prilikom bio i lično obezbeđenje princu Hariju za jedan koncert, na kojem se prerušio u gorilu, kako ga niko ne bi prepoznao.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

On je gostujući u jutarnjem programu televizije Pink otkrio i kako je izgledao njegov razgovor sa princom Harijem, koji je na njegovoj majici prepoznao grb Crvene zvezde.

Goran Dželetović Ajkula

Goran Dželetović Ajkula; Printskrin: TV Pink

Princ Hari je mnogo obrazovan, mnogo zna, uvek je bio drugačiji od ostalih iz kraljevske porodice, izlazio je, dolazio je kod nas u klub, ali me je iznenadilo da zna mnogo o nama Srbima. Ja imam, recimo Zvezdin grb ovde, on je rekao "Oh, Red Star Belgrade", vi ste pobedili 1991. bili ste prvaci. I sad, pošto ja imam tetoviranog Svetog Nikolu, on kaže "stavio si tetovažu jer se stadion u Bariju zove Sveti Nikola". Kad sam mu rekao ne, on se setio "da, vi imate onu porodičnu stvar, koju zovete slava, sa različitim svecima - otkrio je Goran Dželetović Ajkula.

Koliko je princ Hari drugačiji od ostalih iz kraljevske porodice najbolje pokazuje i činjenica da se zajedno sa svojom suprugom Megan Markl odrekao kraljevskih počasti i titule, pa je čak i napustio Englesku i preselio se u Kanadu da živi kao sav običan svet.

(Telegraf.rs)