“Previše izgubljenih lopti…”

Nije uspela Crvena zvezda do pobede u gostima u Podmoskovlju, a kao rezultat toga stigao je poraz od Himkija rezultatom 78:72 (28:18, 20:18, 16:15, 14:21).

Zvezdu je predvodio Kevin Panter sa 20 poena, a dvocifren učinak imao je i Vladimir Štimac sa 10 poena. Međutim, nisu imali poenterski pravu podršku, pa je na kraju ekipa Kurtinaitisa izašla kao bolja.

Crveno-beli su imali čak 21 izgubljenu loptu na ovoj utakmici, što je i sam trener Dragan Šakota istakao na konferenciji za medije.


Čestitke Himkiju,bili su bolji, vodili su celu utakmicu, Sa druge strane, mi smo imali previše izgubljenih lopti, čak 21. To je ogroman broj, i bez naših bekova koji nisu igrali zbog povrede, bilo je teško kreirati bilo kakvu igru. Pokušali smo, ali nije bilo dovoljno”, rekao je trener crveno-belih posle utakmice u Moskvi.

O utakmici je govorio i Rimas Kurtinaitis.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


"Ovo je bila sedmica sa duplim programom, bilo je teško igrati tri utakmice zaredom, ali isto je i za Crvenu zvezdu. Utakmica možda nije bila lepa košarkaški, ali se gledalo ko igra tvrdo i sa srcem", rekao je Kurtinaitis.

FOTO: MN Press Mozzart