PONOVO ŠOKIRAO! “Crvena zvezda i Partizan su najveće zlo srpskog sporta”

https://www.instagram.com/napa_apartments/

Rade Bogdanović bez dlake na jeziku

Nema okolišanja.

Rade Bogdanović, bivši fudbaler Atletika i Verdera, poznat kao čovek iz naroda koji "nema dlake na jeziku" otvoreno je za Kurir pričao o najnovijim sukobima u srpskom fudbalu.

- Mogu samo reći da sam još davno rekao da su najveće zlo srpskog sporta veliki klubovi, Crvena zvezda i Partizan! Fakat je da poslednjih godina dobro predstavljaju srpski fudbal, posebno u Evropi, ali uvek ima ono "ali"... Oni usporavaju srpski fudbal. Tu pre svega mislim na njihovu borbu za prevlast, koja uništava sve ostale. Tu nema sporta, to se sve svelo na borbu. I tu se ništa neće promeniti - počeo je razgovor za Kurir Rade Bogdanović.

Posle gostovanja generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića na jednoj lokalnoj televiziji došlo do sukoba sa selektorom Draganom Stojkovićem.

- Pitate me za sukob... Kome odgovara? Zavisi kako za koga i s koje tačke gledišta se sagledava. Činjenica je da mu nije vreme. Niti toga treba da bude.

Da li Zvezda i Partizan da budu konačno u dobrim odnosima.

- Pre će Sava da presuši nego što će da se zavole Zvezda i Partizan! A nije ni prirodno. Pogotovo dok su u rukama države. I dok funkcionišu kao udruženja građana. Kad postanu pravna lica, odnosno kad budu imali gazdu, onda će to biti druga priča.

Srbijadanas