“Ponosan sam na Zvezdinu decu, nastavićemo da ih dovodimo”

“To je armija budućih zvezdaša”, poručio prvi operativac crveno-belih

Partija protiv Kairata – vrlo dobra. Atmosfera na stadionu – odlična.

Pored suspenzije UEFA igrači Dejana Stankovića su imali jak vetar u leđa, obzirom da se na tribinama Marakane našlo blizu 20.000 dece do 14 godina.

Crvena zvezda je organizovala njihov dolazak u Beograd, i dobila ono što je htela. Pravu, sportsku atmosferu.

“Crvena zvezda je pokazala da je najveća kada je najteže. Odigrali smo jedan fenomenalan meč, čestitam igračima i svima u klubu na još jednom vrhunskom rezultatu i na velikom trijumfu. Koliko sam ponosan na igrače i stručni štab, toliko sam ponosan i na sve u klubu zbog fantastične organizacije sinoćnje utakmice, a najponosniji sam na decu koja su donela neverovatnu energiju i podršku našim igračima. Sigurno najveća pobeda je atmosfera na "Marakani" i više do 20.000 dece koja su sa svih strana od Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije i naravno Srbije došla da bodre Zvezdu i na to smo neizmerno ponosni. Hvala svoj deci na predivnoj energiji koju su priredili i na večeri koja će sigurno ući u istoriju kluba. Sa zadovoljstvom konstatujem da nije bilo ni najmanjeg problema na jučerašnjoj utakmici, deca su se ponašala izvanredno, svi su zdravo, bezbedno i srećni došli kućama”, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Prvi operativac crveno-belih najavio je nove korake.

“Ono što želim da naglasim jeste da će Crvena zvezda nastaviti sa ovom praksom stvaranja malih zvezdaša na samom stadionu koji gledaju uspehe i pobede, kao i da ćemo ubuduće organizovati dolaske deci da u velikom broju prisustvuju svakom našem meču bio on evropski ili prvenstveni i tako dodatno doprinesu ovoj istorijskoj eri našeg kluba. To je buduća armija Zvezdinih navijača. Nastavljamo dalje, ali sa ovakvim vetrom u leđa verujem da imamo neslućene mogućnosti”, dodao je Terzić.

Mozzartsport