Policajac umalo poginuo tokom obračuna Delija i Grobara

Za sada nema indicija da je B. J. ranjen prilikom pucnjave.

Današnju tuču dve grupe navijača kod stadiona Partizana pokušao je da prekine policajac koji se slučajno tamo zadesio, i umalo nastradao zbog toga, nezvanično saznaju “Novosti”.

Naime, B. J. se navodno umešao u sukob koji je izbio oko 15:50 časova, nakon čega ga je grupa huligana pojurila, a čuli su se i pucnji iz vatrenog oružja. On je, kako nezvanično saznajemo, pobegao na svom motociklu, dok je za njim u poteru krenuo barem jedan automobil.

Ubrzo posle toga se jedan motociklista zakucao u bilbord u Ulici bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, prilikom čega je zadobio lakše povrede. Nezvanično saznajemo da je to bio upravo policajac B. J. Zbog ovog incidenta uhapšena su tri huligana.

Za sada nema indicija da je B. J. ranjen prilikom pucnjave.

Podsećamo, do koškanja je došlo i u bloku između zgrada u Ulici Stjepana Filipovića nešto pre 16 časova. Kako su mediji preneli, tada se čula pucnjava i zapomaganje. Huligani obučeni u crno-bele trenerke i maske su se potom razbežali u pravcu Prokopa gde su se ponovo sukobili sa suparničkom grupom.

Espreso