Piksjiev Japanac u transu zbog plasmana Srbije na svetsko prvenstvo! “Ovo je najbolji film mog fudbalskog života”

Kacušito Kinoši ne krije oduševljenje zbog plasmana Srbije na Mundijal u Kataru

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija neverovatnu promenu mentaliteta i pristupa utakmicama, a značajan doprinos sigurno je dao i kondicioni trener iz Japana Kacušito Kinoši.

Japanac, koga je u stručni štab doveo Dragan Stojković Piksi, doneo je novine kada je u pitanju priprema igrača, koja je bila besprekorna u svim utakmicama kvalifikacija.

Kinoši je "maltretirao" igrače na gotovo svim gostovanjima čak i tokom šetnje, pa su tako i u Lisabonu pred meč odluke radili vežbe tokom obilaska grada.

Da je atmosfera fenomenalna u taboru Orlova govore i njegove reči i snimak koji je objavio na svom profilu na Instagramu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Uz slavlje u svlačionici posle trijumfa na Da Lužu, kada su Orlovi pevali "Dajte Brazil da se igramo", Kinoši je napisao emotivnu poruku i istakao da je ovo za njega najlepši film tokom čitave fudbalske karijere.

Ovo je najbolji film u mom fudbalskom životu. Skakali smo i pevali "Dajte Brazil da se igramo", a onda nas je šef pitao "Da li smo normalni ili šta?" Svakako, šef zna da mi zaista želimo da igramo s Brazilom, jer imamo pravo na to i mi to možemo da uradimo. Zaista sam srećan i počastvovan što sam deo srpskih Orlova. Hvala prijatelji - napisao je Kinoši, a uz pozdrav na srpskom jeziku za kraj.

Vidimo se uskoro - dodao je Japanac koji se očigledno sjajno uklopio u tabor Orlova.

(Telegraf.rs)