Piksi RAZOČARAN nakon utakmice sa Slovenijom, a ovo je razlog

Orlovi su svojim zalaganjem i ostvarenim rezultatima zaslužili pune tribine

Iako su blistali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, usred Lisabona srušili moćni Portugal i izborili direktan plasman na Mundijal, naši najbolji fudbaleri u svojoj zemlji nisu dobili podršku kakvu zaslužuju.

U prvom meču nakon istorijskog uspeha u Lisabonu na stadionu "Rajko Mitić" bilo je oko pet hiljada navijača na meču protiv Norveške. Istina, protiv Slovenije nešto bolja slika, ali ovi momci su zaslužili krcate tribine.

Nakon sjajne igre i ubedljivog trijumfa nad Slovenijom (4:1) selektor Dragan Stojković Piksi priznao je da ga boli što Orlovi nemaju veću podršku navijača.

Na pitanje novinara da li reprezentacija zaslužuje veću podršku, selektor je odgovorio:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Moj odgovor je potvrdan, da, zaslužuju veću podršku svakako. Večeras je bilo bolje nego prošli put. Ponoviću, mi smo tu da se borimo, žrtvujemo, a ljudi će da procene da li će da dolaze. Reprezentacija nije klub, očekujemo, ali ne možemo da odlučujemo o tome", iskren je bio Piksi.

Podsetimo, na slabu posetu navijača nakon meča sa Norveškom osvrnuo se i Aleksandar Mitrović.

"Kako god da igramo, tribine nikad nisu pune. Mislim da je bolje da ima ovoliko navijača i da nas bodre nego da bude pun stadion i da zvižde", rekao je Mitar.

Kurir sport