PIKSI RASPAMETIO SRBIJU! “Idemo na evropsko prvenstvo, nema tu velike filozofije”

Selektor Srbije, Dragan Stojković, govorio je o protivnicima u pohodu na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

"Orlovi" će igrati u grupi G sa MađarskomCrnom GoromBugarskom i Litvanijom kako bi izborili kontinentalni šampionat posle sada 22 godine pauze.

Stojković je upitan da li ima razloga za osmeh.

– Nema potrebe. Rekao sam ranije da ko god da dođe od protivnika, mi imamo ciljeve. Nema prevelike priče, niti bilo šta – počeo je Stojković u ozbiljnom tonu za "Arena sport".

Analizirao je kompletnu grupu i stigao da se našali.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Otvorena grupa, rekao bih komšijska. Možemo autobusom da uštedimo koji dinar. Imamo vremena da izanaliziramo. Ne zanimaju me protivnici, foksusirani smo na nas. Naravno, ima dovoljno vremena da se isprate sve ekipe, malo bolje.

Srbija pored ove prilike ima i šansu preko baraža Lige nacija. Piksi se brecnuo kao pred Portugal u kultnoj rečenici. – Kakav baraž?! Ne razmišljamo o baražu. Bićemo fokusirani na prva dva mesta, treće mesto nije tema. Učinićemo sve da posle 24 godine Srbija bude na Evropskom prvenstvu. Biće to dobro na kraju. Poštujemo sve, a najviše nas – u svom stilu rekao je Piksi.

Odmah na licu mesta se video sa velikim prijateljima Dejanom Savićevićem, predsednikom Fudbalskog saveza Crne Gore i selektorom selekcije Bugarske Mladenom Krstajićem.

– Video sam Deju, Krstajića, svi smo mi prijatelji. Sada ćemo se sresti u ulozi nekih protivnika. Sve je to fudbal. Nismo pričali o ovome, ali se kroz razgovor provuklo da ne bismo možda , ali zašto da ne? Biće dobro druženje.

Kurir sport