Pevao pesme Delija pa prešao u Partizan, gde je i šta sad radi?

Malo je poznato gde se obreo mladi ofanzivni vezista posle odlaska iz Humske

Sećate li se Radivoja Bosića, koji je iz Crvene zvezde prešao u Partizan, u koji je pristigao sredinom priprema u Antaliji na zimu 2019. godine?

On se nije nametnuo kod tadašnjeg trenera Zorana Bate Mirkovića, na debiju protiv poljske Krakovije nadomak letovališta Belek posle minut na terenu dobio je crveni karton zbog nesmotrenog starta na sredini terena.

Kako je počeo karijeru u crno-belom dresu, tako ju je i nastavio, pošto se ni kod narednog (sadašnjeg) šefa struke u Humskoj nije nametnuo. Savo Milošević ga je otpisao iz ekipe, jer nije mogao da joj pruži ono što njegov stručni štab na čelu sa Milanom Đuričićem traži.

Zvezdini navijači, u međuvremenu su počeli da u javnost puštaju snimke kako mladi Bosić u autobusu jedne od omladinskih Zvezdinih kategorija peva crveno-bele pesme, ali to nije izašlo na neki odjek, s obzirom da je već bila poznata informacija da je prošao njihovu fudbalsku školu.

Detalj iz autobusa Zvezdinih klinaca dok Bosić peva crveno-bele pesme
Detalj iz autobusa Zvezdinih klinaca dok Bosić peva crveno-bele pesmefoto: Printscreen

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posle Partizana, obreo se u švajcarskom drugoligašu Vilu, gde je ove sezone odigrao 14 puta, 13 u prvenstvu, jednom u Kupu, a zabeležio je svega jednu asistenciju.

On je u decembru napunio tek 19 godina, cela budućnost je pred njim, za Švajcarce je ugovorom vezan do 2021. godine. Videćemo hoće li dostići potencijal koji je stavljan pored njegovog imena prilikom odlaska iz Zvezde u Partizan prošle godine.

Espreso