Partizan pokušao da zastraši Zvezdaše specijalnim gostom u loži

https://www.instagram.com/napa_apartments/

- Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan - kaže generalni direktor crveno-belih

Nema mira ni na Marakani.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oštro je odgovorio nakon istupa kolege u redovima Partizana Miloša Vazure koji je kritikovao glavnog arbitra Novaka Simovića.

Nema šta, polemika će trajati i narednih dana, a Terzić u startu ističe:

- I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu izmeđ Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme jer su svesni da nemaju kvalitet. Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom. Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji - ocenio je Terzić.

Posebne kritike idu na račun glavnog sudije Simovića koji im je dosudio penal u 74. minutu.

- Sudija Simović je bio katastrofalan. Sve je dosudio u korist Partizana. Ne znam ko i zašto štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći.

Na kraju Terzić kritikuje i rukovodstvo Partizana.

- Posebna priča je sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih “specijalnih gostiju” u centralnoj loži. Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju.  Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje - poručio je Zvezdan Terzić.

(Telegraf.rs)