O Brajant će ipak igrati Kup!?

Američki krilni centar je suspenziju odradio u individualnom radu sa Slobodanom Klipom

Nezvanično saznanje Mozzart Sporta da je tokom dana stigao još jedan pozitivan rezutlat na testu za virus korona moglo bi Crvenu zvezdu da natera da reaguje i u tim za Kup Radivoja Koraća naknadno priključi - Džonija O'Brajanta!

Ne, nije u pitanju greška, iako se američki centar nije našao na prvom spisku putnika za Novi Sad.

Kako je danas ustanovljeno da je pozitivan nalaz dobio još jedan visoki igrač, nezvanično se može čuti da je u pitanju Duop Rit, nezvanično saznajemo da postoji šansa da O'Brajant bude vraćen u takmičarski pogon.

Naime, kovid protokol Kupa Radivoja Koraća daje mogućnost klubovima da naknadno prijave igrače i zamene ih onima koji nisu u mogućnosti da obavljaju zadatke na parketu pošto su se našli na prvobitnom spisku.

Zvezda desetkovana u Novom Sadu: Ne znamo ni ko će da igra

Džoni O'Brajant je dane suspenzije proveo u individualnom radu sa Slobodanom Klipom po specijalnom programu. On je poslednji meč odigrao u Istanbulu na gostovanju Efesu, posle čega je suspendovan zbog kršenja klupske discipline.

Tada je na parketu proveo samo tri minuta, da bi mu potom bila izrečena desetodnevna suspenzija.

Crveno-bele će u Novom Sadu (zasad) predstavljati 12 igrača: Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Aleksa Uskoković, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Marko Jagodić Kuridža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, Marko Simonović, te mlade snage Nikola Šaranović Milutin Vujičić.

A da li će i O'Brajant biti u dvanaest za meč sa kragujevačkim Radničkim zavisiće najviše od odluke šefa stručnog štaba, Dejana Radonjića.

Mozzartsport