Novo pojačanje u Zvezdi!

KK Crvena zvezda nastavlja sa angažovanjem mladih i talentovanih košarkaša koji predstavljaju budućnost srpske košarke.

Nakon Vudragovića, Topića i povratka Nikole Popovića, KK Crvena zvezda potpisala je u utorak višegodišnji stipendijski ugovor sa talentovanim bekom Lazarom Gagićem.

Lazar je rođen 2005.godine i jedan je od najtalentovanijih igrača na pozicijama 2 i 3 u svom uzrastu. Visok je 197 centimetara.

Prve košarkaške korake pravio je u ekipi ‘Džoker‘ iz Sombora gde je i rođen, a dobrim igrama privukao je veliku pažnju brojnih klubova, a Lazar se odlučio da se dalje košarkaški razvija u sistemu Crvene zvezde gde će imati najbolje uslove za dalje školsko obrazovanje i košarkaško usavršavanje:

– Očekivanja su srazmerna onome kako budem radio i kako se budem zalagao. Znači sve je na meni, mora puno da se radi i trenira, jer svi mi imamo želju jednog dana da dođemo do prvog tima Crvene zvezde to je svima cilj. Bez obzira što nisam iz Beograda, pratio sam Crvenu zvezdu dolazio sam i na utakmice koliko sam mogao, svaka utakmica bila je svojevrsni doživljao za mene. Idemo korak po korak došao sam u veliki klub – rekao je Gagić.

KK Crvena zvezda je tako je načinila još jedan korak tokom ovog prelaznog roka i u skladu sa najavljenom politikom oslanjanja na mlade i domaće igrače koji predstavljaju budućnost Crvene zvezde i srpske košarke.

FOTO: KK Crvena zvezda Hotsport.rs