NISAM P**KA ZATO ŠTO SAM PLAKAO: Pobegao sam od kuće u Atinu da gledam Zvezdu

Veliki je Delija, što dokazuju ove reči

Kada je došao u Crvenu zvezdu svima je bilo jasno da je stigao momak koji zaista oseća klub i kome je krv crveno-bela - Radovan Pankov će uvek gledati klub sa Marakane očima zaljubljenog navijača, koji sa travnatog terena pevuši pesme Delija dok brani gol svog voljenog tima. 

Novu priliku da se uverimo koliki je  Raša Delija, imali smo zahvalujući Instagramu, na kojem je defanzivac Zvezde odgovorao na pitanja svojih pratilaca. Neizstavno je bilo pomenuti njegovu navjačku prošlost, a koliko mu znači grb crveno-belih najbolje opusije njegova emocija nakon izgubljenog Večitog derbija od Partizana. 

- Baš za sebe mislim da nisam p**ka. Naprotiv, jednostavno me je pogodila pesma i njihova podrška koju su nam pružali kad smo dšli na sever kao da se ništa nije desilo. A svoj debi na derbiju sigurno nizam zamišljao sa porazom. Sve me je to slomilo, a to što sam pustio suzu pokazalo je da sam slabić, već koliko ovaj grb emotivno dođivljavam - napisao je Pankov. 

Pankov je i pre potpisao za srpskog šampiona pokazivao koliki je navijač, a mnogo vremena je proveo na Zvezdinom severu. 

- Najluđa svar koju sam uradio zbog Zvezde jeste to što sam pobegao od kuće na tri dana u Atinu.

Pankovu nedostaje navijanje na Severu, a priznao je i da veoma često zapeva sa Delijama dok se nalazi na terenu.

Espreso