“Ne bih da se KUR*IM, ali znao sam da ulazi”

Bili Beron je, još jednom, junak Crvene zvezde.

Sa dve trojke u poslednjem minutu preokrenuo je meč protiv Mege i uveo tim u finale Kupa Radivoja Koraća.

– Utakmica je bila rolerkoster, tokom sezone imamo te uspone i padove. Vratili smo se u igru u mnogim utakmicama. Bili je prično stresno u završnici, oni su igrali veoma dobro i jako. Pogodili su neke teške šuteve i odajem im priznanje. Mi smo pokazali karakter i uspeli smo da pobedimo.

Beron je istakao da je dosta puta promašivao takve šuteve i da je iz njih naučio dosta. Na pitanje da li je znao da će pogoditi, odmah je odgovorio:

– Poslednja? Da, znao sam. Ne bih da se kur*im, osećao sam da ću pogoditi. A, kod one prve, lopta mi je malo iskliznula… ali kod poslednje sam znao.

https://www.youtube.com/watch?v=rY6QU1Jaxko

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Šta je najvažnije kod takvih šuteva?

– Noge. Februar je, šest meseci smo već u sezoni… Ako promašim i lopta bude kratka, ne mogu da spavam te noći. Mislim da sam protiv Partizana promašio šut jer je lopta bila kratka. Nisam mogao da spavam zbog tog promašenog šuta – podvukao je Beron.

https://www.youtube.com/watch?v=MgLEXgoS15M

Spuštena je tada razlika na dva poena, a Mega u svom sledećem napadu nije uspela da poentira, iako je imala dva napada, jedan posle promašenog šuta i posle ofanzivnog skoka.

Zvezda je stigla do lopte i na 18 sekundi pre kraja dobila priliku za pobedu. Prigrabio ju je Bili Beron, evo i na koji način. Ne postoji odbrana od ovakvog šutera.

Hotsport.rs