NAJVEĆA SRAMOTA U ISTORIJI SPORTA! Novak Đoković će biti DEPORTOVAN iz Australije, više nikada neće igrati Australian open…

Pravda je izgubila, ovo je pobeda politike...

Teško je naći pravu reč da se opiše ovo šta je Australija uradila Novaku Đokoviću. Federalni sud u ovoj državi odlučio je da se srpskom teniseru uskrati viza i da momentalno bude deportovan.

Nisu objasnili razloge za ovakvu odluku. Rekli su "biće danas ili ovih dana". Mada, šta oni mogu da napišu u obrazloženju? Možda jedino da se izvine Novaku.

Oba bruka države Australije živeće doveka. Bez ijednog argumenta i razloga izbacili su Novaka iz države. Tog Novaka koji je toliko toga doneo Australiji...

Novak Đoković napustiće Australiju u narednim satima. Takođe, biće u obavezi za plati sudske troškove na Federalnom sudu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

HRONOLOGIJA IZRICANJE PRESUDE

07:56 - Sud nije objasnio svoju odluku (dostaviće u toku dana obrazloženje), a i sada nema šta da objašnjava. Ovde je sve jasno da je politika pobedila.

07:55 - Skandal! Sramotna odluka! Ova bruka Australije živeće doveka!

07:50 - SUD ODLUČIO: DEPORTACIJA NOVAKA! Upravo se u Melburnu desila najveća SRAMOTA U ISTORIJI SPORT! Stidi se Australijo!

07:45 - POČELO JE IZRICANJE PRESUDE!

07:44 - Ogroman broj ljudi čeka na zvaničnom YouTube kanalu suda. Više od 35.000 gledalaca je trenutno tu...

07:43 - Počeo je direktan prenos izricanja presude. Pratite ga uživo u videu na početku teksta.

07:42 - Sud će uskoro samo objaviti kratku presudu, a detljano objašnjenje stiže u narednim satima.

Federalni sud Australije objavio je da će konačnu odluku u slučaju Novaka Đokovića saopštiti u 7.45 časova po srpskom vremenu!

Kurir sport