Može li Stanković da probudi napadača!?

Rišairo Živković je potpuno razočarao jesenas u Crvenoj zvezdi, ali uprkos tome i dolasku Ohija Omoižuanfoa neće biti precrtan ove zime poput Dionija

Imaće priliku nekadašnji mladi reprezentativac Holandije Rikardo Živković da se nametne kroz pripremni period i pokuša da rehabilituje karijeru, jer ako nastavi kao i jesenas pitanje je može li više da dođe do ozbiljnog kluba u karijeri.

Nisu se očekivala čuda od Živkovića u Zvezdi, kad je potpisivao ugovor dobro se znalo da mu je karijera uveliko u padu, ali nezamislivo je bilo da će da ostavi tako slab utisak.

Prvi deo sezone zaključio je neverovatnim promašajem prazne mreže sa nekoliko metara u Bačkoj Topoli, bez obzira što bi potom bila podignuta zastavica ili uz VAR intervenciju gol bio poništen nedopustivo je za profesionalca da dozvoli sebi takav kiks.

Nema sumnje da je na Rišaira uticalo što je imao pauzu od četiri meseca i ušao u Zvezdin sistem bez priprema, a dodatni problem je bio što se nije uklopio u grupu na psihološkom planu.

Ostavljao je povremeno utisak bezvoljnosti, pa će za uspešniji period morati da probudi emocije u sebi.

Bio je 17. maj kad je Rišairo prethodni put igrao takmičarsku utakmicu pre dolaska u Zvezdu. Dugo je tražio klub za nastavak karijere i krajem avgusta se opredelio za put u Srbiju...

SportskiŽurnal