MILIONSKI TRANSFER “Imamo ponudu za Erakovića, teško da ćemo ga zadržati”

Sportski direktor Crvene zvezde o statusu mladog štopera

Neizvesnost oko budućnosti Strahinje Erakovića polako raste, a kako stvari stoje sve je izvesnije da će supertalentovani štoper karijeru nastaviti na drugoj adresi.

Crvena zvezda na sve načine pokušava da novopečenog reprezentativca Srbije zadrži do kraja evropskih kvalifikacija, ali isto tako bori se i za što veće obeštećenje za jednog od najtalentovanijih izdanaka klupske škole.

Pisali smo ranije da je Dinamo iz Moskve ponudio 7.000.000 evra, ali da osvajač duple krune traži bar još 5.000.000, takođe su otvoreni pregovori sa Zenitom iz Sankt Peterburga i navodno postoji razlika u dva miliona evra.

Najnovija vest dolazi iz Brda kod Kranja gde je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela tokom gostovanja na televiziji Arenasport otkrio da je pre nekoliko dana stigla i nova ponuda za Erakovića...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Dobili smo ponudu za Erakovića iz Francuske, teško ćemo da ga zadržimo", poručio je Mrkela za televiziju Arenasport.

Eraković je tokom prošle sezone doživeo strahovit napredak dok se školovao kod Aleksandra Dragovića. Izrastao je u standardnog prvotimca, odigrao je 41 utakmicu u svim takmičenjima i postao jedan od ključnih faktora poslednje linije Crvene zvezde.

Veliki benefit za srpskog šampiona bio je taj što je momak iz Batajnice bio ujedno i "bonus" igrač, pa bi njegov eventualni odlazak otvorio pitanje - ko umesto njega?

Mrkela je poručio da se razmišlja i o tome, a kao potencijalni "bonusi" označeni su Petar Stanić, Nemanja Motika, Vladimir Lučić, Stefan Leković...

Mozzartsport