Ljubimac Delija postaje slobodan igrač! Neće nastaviti saradnju sa Zvezdom!?

I dalje neizvesno hoće li iskusni univerzalac nastaviti saradnju sa Crvenom zvezdom

Crvena zvezda je zvanično završila saradnju sa Aleksom Vukanovićem, situacija sa drugim igračem kome je poslednjeg dana 2021. godine istekao ugovor Slavoljubom Srnićem i dalje je neizvesna.

Iskusni univerzalac je odigrao prethodnih 12 meseci na Marakani i postao jedan od vojnika Dejana Stankovića. Specijalizovao se za utakmice u Ligi Evrope, gde je često bio faktor iznenađenja u veznom redu.

Ostavio je solidan utisak, ali u razgovoru sa sportskim sektorom i stručnim štabom srpskog šampiona nije dao direktan odgovor da li budućnost i dalje vidi na Marakani. Crveno-beli su bili spremni da mu ponude produžetak saradnje, ali je Srnić dobio vremena da razmisli. Razlog je ponuda iz inostranstva koju rođeni Šapčanin vaga.


Srnić je kao slobodan igrač u dobroj poziciji, ali neće imati mnogo vremena za razmišljanje. Kako se može čuti dao je obećanjima ljudima iz Crvene zvezde da će do početka priprema za prolećnu sezonu doneti konačnu odluku.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Svesni su odgovorni iz Ljutice Bogdana da je Srnić u najboljim godinama i zbog toga svi, računajući i Dejana Stankovića, imaju razumevanje kada je reč o Srnićevoj ambiciji da se još jednom okuša u inostranstvu.

Kako bilo početak priprema je blizu, testiranja su zakazana za 11. januar, pa će Srnić do tada definitivno prelomiti na koju će stranu.

Stručni šta bi voleo da ga ima na raspologanju, ali u veznom redu crveno-beli imaju trenutno i najviše igrača. Uz dodatak da će prvom timu biti priključen i Nikola Stanković iz Grafičara.

Ove sezone Srnić je za Crvenu zvezdu odigrao 19 utakmica, bez postignutog gola.

Mozzartsport