LEGENDARNI INTERVJU: Nije vadio cigare iz usta, izgledao je kao da nam je ćale

Hit nad hitovima od intervjua

Robert Prosinečki je pred sam kraj karijere jednu sezonu bio član engleskog Portsmuta, a iako se tamo nije dugo zadržao, bivši saigrači ga itekako pamte.

Za navijače je legenda i smatraju ga za jednog od najvećih igrača u istorijikluba.

Legendarni Piter Krauč se pje tri godine za ugledni FourFourTwo prisetio Prosinečkog, s kojim je delio svlačionicu u sezoni 2001./2002.

201 centimetar visoki napadač Žutog se seća najviše po jednom poroku - pušenju.

https://www.youtube.com/watch?v=AYLYwPgOEMA

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Pušio je pre utakmice, na poluvremenu, tokom tuširanja, nakon utakmice... Jednostavno se nije odvajao od cigareta. I to crveni Marlboro, bilo je potpuno neverovatno. Mislim da sam dao 19 golova te sezone, a Robi mi je gotovo svaki servirao kao na tacni. Nije mnogo pričao, ali razumeo je mnogo više nego što je ostavljao dojam da razume. S njim ste mogli da pričate i odgovarao bi na savršenom engleskom, ali kada biste mu rekli da se vrati u odbranu, pravio se da ne razume - kroz smeh je zaključio slavni Englez.

Gari O'Nil je bio klinac kad je Prosinečki došao u Portsmut. Imao je samo 19 godina i sumnjao je o mogućnostima tada 32-godišnjeg Hrvata. Ubrzo se uverio da je Žuti genije.

Kad je došao kod nas, bilo mi je smešno. Mislio sam da je smeće od igrača. Lik se nije odvajao od cigarete. Na treningu je izgledalo kao da igram s ocem. Nije mogao da trči, ali s loptom u nogama bi zaustavljao dah. Bio je starac kad nam je došao, ali i dalje je bio veličanstven - rekao je O'Nil za talkSPORT.

Espreso