KRAJ SAGE: Poznato gde Zvezdino najskuplje pojačanje nastavlja karijeru

Grčki mediji prenose važnu informaciju

Izgleda da se bliži kraj problematičnoj priči oko odlaska Matea Garsije iz Crvene zvezde.

Bivši fudbaler Arisa, izgleda da će se vratiti u taj klub, ili tako bar prenose grčki mediji. On će, navodno, naredne nedelje, uprkos zabrani kretanja između Srbije i najjužnije zemlje Balkana, otputovati u Solun, gde će se upustiti u završne pregovore sa svojim nekadašnjim klubom.

Aris sada može da dovodi igrače jer mu je skinuta zabrana, a pored Matea Garsije narednih dana treba očekivati da Aris predstavi još neke igrače.

Mateo Garsija
Mateo Garsijafoto: Starsport©

Mateo Garsija je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta nakon otvorene bitke sa Olimpijakosom za 2.200.000 evra, a potom i bio jedan od junaka dvomeča sa Jang Bojsom. Ipak, Argentinac je kasnije pao u drugi plan, ostao bez samopouzdanja i mesta u timu, pa je zato bilo očekivano da promeni sredinu ovog leta.

Podsećamo da je već sve bilo već dogovoreno, ali je brzonogo krilo odbilo je povratak u otadbžinu i transfer u Rasing iz Aveljanede. Potom se u igru umešao Olimpijakos, pa navodno odustao, ali... 

Ono što se nameće kao logično pitanje je - da li je u ovo i Olimpijakos umešao prste, pa će ga kupiti i pozajmiti Arisu, ili grčki mediji pišu istinu. Ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Espreso