“Ko u Zvezdi spoji dve godine zaslužuje spomenik!”

"Ko u Zvezdi spoji dve godine zaslužuje spomenik!"

Interesantna izjava Miodraga Božovića.

Trener koji je svojevremeno bio i na klupi Crvene zvezde, Miodrag Božović, istakao je u razgovoru za "Sport klub",između ostalog, i da prati dešavanja u redovima svog nekadašnjeg kluba i da ga raduje činjenica da su najbolji od Barija.

"Zvezda, od Barija, nikad nije bila bolja! Prvo ide Bari, posle Tokio, odmah iza uspeh Dekijeve generacije. I nema tu velikog zbora – Zvezde do skoro nije bilo na rang-listi ni među 250 evropskih ekipa, sad je na 33. mestu. Možda su je i izbrisali, ne tako davno, danas se probila do osmine finala Lige Evrope", rekao je Miodrag Božović.

Onda se osvrnuo na nešto drugačije stvari, o onome što proživljava svaki trener Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Posao u Crvenoj zvezdi nije lak. Veliki klub iziskuje mnogo energije, najlakše je napraviti aferu, ili problem. Radio sam i u velikim klubovima Rusije, Dinamu i Lokomotivi u prvom redu, ali Zvezda je najveća u mojoj karijeri. Samo retki treneri u karijeri imaju sreću da sede na klupi Crvene zvezde. Neopisivu moć udahnuli su navijači i to je razlika između crveno-belih i ostalih. Ko u Zvezdi spoji dve godine, na klupi, zaslužuje spomenik!“, istakao je on

Sportske.net