Ko treba postati novi predsednik FSS-a? Koga biste najviše voleli videti na čelu saveza?

Usvajanje novog Statuta Fudbalskog saveza Srbije značiće početak izbornih radnji, koje bi na koncu trebale da dovedu do izbora novog predsednika srpske Kuće fudbala.

Kako je Kurir već pisao izbori na svim nivoima u FSS neće se sigurno održati ove godine, već na proleće 2022.

Jedno od imena koje se povezuje sa predsedničkom trkom je Nenad Bjeković, ali je izvesno da će biti još kandidata, pre svega Rasim Ljajić i Ivica Tončev, dok se legendarni fudbaler Nemanja Vidić još uvek ne izjašnjava kakve su mu ambicije i da li ih uopšte ima u tom pogledu.

Zanimljivo je da Bjeković kao bivši fudbaler, trener i direktor crno-belih ne uživa podršku ni u Partizanu, gde bi više voleli da na čelu fudbalske Srbije vide nekog drugog, ali da ima (in)direktne veze sa klubom iz Humske, jer je prethodni predsednik Slaviša Kokeza izabran kao "Zvezdin kadar".

Rasim Ljajić je praktično siva eminencija u Novom Pazaru, dok je Ivica Tončev godinama unazad veoma aktivan u upravi niškog Radničkog.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Selektor Srbije i svakako najzaslužniji čovek što ćemo ponovo biti na Svetskom prvenstvu Dragan Stojković Piksi nedavno je bio specijalni gost u Surdulici na otkrivanju murala urađenog u njegovu čast, pa su mnogi to povezali sa Ivicom Tončevom, dodavši još na sve to i "nišku vezu".

TOTALNI OBRT! Bjeković neće biti novi predsednik FSS, Vidić će se umešati u priču!?

Kurir.rs