KLJUČNI DANI! Turci poslali 1.700.000 evra za Zvezdinog vezistu

Crvena zvezda zasad nije zainteresovana, ali...

Pred Filipom Falkom su ključni dani. Iz više razloga. Imao je italijanski vezista, od kada je došao iz Lečea, lepe trenutke u Crvenoj zvezdi, ali nije uspeo da se izbori za kontinuitet igara i minutažu koja bi mogla da mu pomogne da opravda epitet velikog pojačanja.

Tokom prošle sezone Falko je bio žrtva pravila o broju stranaca, ali je na osam zvaničnih mečeva postigao četiri gola. Uglavnom na gostovanjima.

I dalje se Filipo Falko bori za status, i deluje da bi Dejan Stanković mogao da mu pruži šansu u sutrašnjem revanš meču protiv Kairata. Biće u tom slučaju Italijan pod velikim pritiskom, ali bez obzira na nedefinisani status u crveno-belom dresu, Falko je tražena roba na evropskom tržištu.

Turski mediji su pisali o interesovanju Altaja, ali je ponuda za italijanskog ofanzivnog veznog stigla iz druge zemlje. Tačnije, njegove otadžbine. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Monca je poslala konkretnu ponudu za Falka, i čak pružila mogućnost Crvenoj zvezdi da zaradi na bivšem vezisti Lečea.

Naime, preko posrednika, član Serije B je pokazao spremnost da za slobodu Filipa Falka crveno-belima plati 1.700.000 evra. Crveno-beli su ga platili nešto manje Lečeu.