KIRJOS PONOVO ŠOKIRAO! “Sramota me što sam Australijanac, Novak je uradio mnogo za naš SPORT”

Australijski teniser opet stao na stranu Novaka Đokovića i ogorčen je na svoju zemlju zbog torture koju trpi svetski broj jedan

Nakon što je podržao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića kada mnogi to nisu učinili, australijski teniser Nik Kirjos je to učinio opet, ovoga puta još snažnije!

Ovo i ne bi bila tolika senzacija da nije poznato da je Australijanac veliki Novakov kritičar.

Nakon odluke suda da se Novaku Đokoviću ipak vrati viza, Kirjos se ponovo oglasio i nije promenio stav.

- Znamo da mediji vole da prave haos, osetio sam na svojoj koži, a isto to se sve dešava i sa Novakom. Iskreno, osećam se posramljeno kao australijski sportista koji zna šta je taj čovek uradio za nas i sport. Mislim da nismo na pravi način kontrolisali tu situaciju, a mediji to vole, vole da nas podele, rekao je Kirjos, a preneo Rojters.

Nik Kirjos, Novak Đoković
FOTO: PROFIMEDIA

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Australijski teniser bio je jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, pogotovo u vreme pandemije virusa korona, pa se tako obrušio na njega zbog Adrija tura.

Tada je Đoković, kada je oslabio virus u Srbiji, organizovao humanitarni turnir, međutim posle njega mnogi su bili pozitivni, uključujući i njega samog. 

Pored svog negativnog stava o Đokoviću, Kirjos se stavio na njegovu stranu pošto smatra da nije u redu kako su se australijske vlasti ophodile prema Srbinu prethodnih šest dana.

Nik je nažalost dobio pozitivan test na virus korona pa je pitanje da li će učestvovati na Australijan Openu (17. - 30. januar).

Kurir sport / Rojters