Kirjos otkrio da mu se Novak javio na Instagramu! Evo šta mu je rekao

Nole je Kirjosa kontaktiraoputem Instagrama

Nakon što je Novaku Đokoviću  pružio nikad veću poruku u borbi protiv nerpravde australijskih vlasti, Nik Kirjos je u jednom podkastu otkrio i da mu se prvi reket sveta javio porukom i zahvalio na svemu.

Kirjos je godinama unazad oduvek bio protiv Đokovića, ali je u trenutku ovog haosa stao na njegovu stranu i svim srcem želi da Srbin nastupi na Australijan openu.

Lično me je kontaktirao Novak putem Instagrama. Napisao mi je: „Hvala što si uz mene“, jer nije očekivao da ću baš ja izaći u medije i reći sve što sam rekao - poručio je Kirjos, a zatim otkrio deo poruke koju mu je Nole poslao:

Napisao je "Pokušavaš da zapravo razumeš situaciju i da imaš malo objektivnosti pre nego što ispališ metke".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zatim je Kirjos nastavio da govori o ovoj temi.

Razumem da Cicipas ima drugačije poglede na je***u vakcinaciju, da će Nadal reći štagod, za Marija su ionako svi znali da će izjaviti to što je izgovorio,, ali ja se pitam gde je podrška. Kad sam prvi put podržao Novaka, dobio sam „milion“ poruka u stilu "Kako možeš?".

Svima sam odgovorio da ga razumem. Kad me pitanju kako se osećam, uzvratim – posrameljeno. Samo je tražio razumevanje. A cela Australija se usmerila svim silama na jednu metu. On više ne zna ni šta bi trebalo da radi. Ukinuli su mu vizu, vratili na sud, dobio ih je, taman počeo da se sprema za takmičenje, oni ga opet vrate u sudnicu. Ludilo.

(Telegraf.rs)