Kakvo je stanje Borjanove povrede?

Kapiten Crvene zvezde očekuje se među stativama i u Novom Sadu

Napeto je bilo po navijače Crvene zvezde u sredu predveče. Dobro organizovani Čukarički dugo je odolevao pritiscima domaćeg tima, ali je pet minuta pred odlazak na odmor Ben uspeo da probije bedem rivala.

Taj gol olakšao je crveno-belima nastavak meča, ali nova tenzija stvorila se ubrzo po povratku sa odmora zbog povrede Milana Borjana.

Iako je delovalo da kapiten neće moći da nastavi meč, on je ostao do kraja na terenu. A, po saznanjima Mozzart SportaBorjan će najverovatnije braniti i u nedelju u Novom Sadu protiv Vojvodine (17.00).

Pregledima posle utakmice utvrđeno je da iskusni čuvar mreže nije teže povređen. Nema većih komplikacija osim otoka potkolenice, koji bi trebalo da splasne do utakmice na Karađorđu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U slučaju da Borjan, ipak, ostane van tima za duel sa Vojvodinom, njegovo mesto zauzeće Zoran Popović ili mladi Miloš Gordić, koji se u sredu tokom meča zagrevao za ulazak, ali do promene na Zvezdinom golu ipak nije došlo.

"Borjan je prvo osetio bol u mišiću, potom je povredio potkolenicu. Imao je ogromne bolove, ali kapitenski nije želeo da izađe. Mi smo bili tu da mu umanjimo bolove. Zaslužuje čestitike, kao i ostali momci“, izjavio je Dejan Stanković odmah posle pobede nad Čukaričkim 1:0.

Borjan je ove sezone sakupio 41 nastup, primio je 24 gola, a u 21 utakmici bio nesavladan. Popović je branio u šest mečeva (četiri gola, triput nesavladan), a Gordić u tri (dva gola, jednom nesavladan).

Mozzartsport