Ispovest Borjanove supruge: “Branio je dok sam sa sinom bila u bolnici”

Drama porodice Borjan.

Snežana Borjan supruga golmana Crvene zvezde Milana, otkrila je da su ona i nnjen suprug bili u teškoj situaciji u prethodnom periodu.

Njihovog sina Filipa uhvatio je snažan rota virus zbog kojeg je morao nekoliko dana da provede u bolnici, a Snežana je bila sve vreme sa njim.

U to vreme je njen suprug morao da igra važnu utakmicu za Crvenu zvezdu pa nikome nije bilo lako.

Snežana je o svemu tome pisala na društvenim mrežama.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

“Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi", napisala je Snežana.

Ona je objasnila potom koliko joj je sve to teško palo.

"Ovaj period je je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina-Crvena zvezda (tata nije bio sa nama). Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je teško- kapitenski, kako drugacije#

Snežana je istakla da jeimala potrebu da o svemu obavesti javnost zbog lekara koji su joj pomogli

"Ovaj post zapravo i pišem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete. Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost želim da iskažem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanoviću, hirurgu Nemanji Rankoviću, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplašenu mamu.Hvala vam divni ljudi, vi ste ponos nase zemlje”, napisala je supruga proslavljenog golmana.

Nova.rs