„Glavu gore, pljuvači ne vide dalje od svoje pljuvačke“

Bez "dlake na jeziku" bivši košarkaš Partizana, Reala...

Srpski košarkaši su neslavno završili borbu za medalje na Svetskom prvenstvu u Kini, na poraz od Španije nakalemio se i ovaj još bolniji - od Argentine, pa će naš tim narednih dana probati da spase što se spasiti može plasmanom na Olimpijske igre.

Mnogo se kritika svalilo na najbolje košarkaše posle poraza od Gaučosa, na meti je i selektor Đorđević čiji se rad sad dovodi u pitanje, ali ima i onih koji i dalje veruju u ove momke i sve što su dosad postigli.

Takav je Ratko Varda, kome su i te kako zasmetale kritike i omalovažavanja na račun Srbije, pa je imao potrebu da se oglasi, stane u odbranu košarkaša.

Glavu gore, momci. Ovo je jedna čarobna igra i kao u svakoj igri nekad pobediš nekad izgubiš. Izgubiš da bi znao gde si grešio i sledeći put daš sve od sebe da pobediš. Zajebite sve one koji pljuju jer da su zaslužili nešto u životu, ne bi sedeli pored TV i kao navijali za vas, a jedva čekali da se ovako nešto desi da bi radili ono o čemu su najbolji - da pljuju! Niko od tih pljuvača ne zna šta znači odricanje od svega vama dragog. Nikad neće shvatiti jer ne vide dalje od pljuvačke - poručio je Varda čiju kompletnu poruku možete pročitati u nastavku.

Foto: instagram/vardaratko21

(Telegraf.rs)