Glavobolja za Stankovića i Zvezdaše! Napadač propušta meč sa Dancima…

Crvena zvezda se muči sa povredama ove jeseni.

Problemi sa korona virusom u redovima Crvene zvezde su prošlost, pošto su se svi fudbaleri oporavili, međutim sada trener Dejan Stanković ima novi problem.

Lois Dioni će neko vreme biti van terena pošto ga je ponovo povreda izbacila iz koloseka, piše "Sportski žurnal". Francuz je propustio poslednji prvenstveni meč protiv Metalca, a kako povreda nije zalečena - Zvezda će još morati da se strpi sa njim.

Koliko? Najmanje jedan, a možda i dva meča...

To znači da Stanković neće moći da računa na Dionija tokom vikenda na gostovanju Kolubari u Lazarevcu, dok je pod znakom pitanja i za evropski meč sa Mitjilandom u Danskoj koji je zakazan za četvrtak sledeće nedelje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novi problemi kod Dionija su verovatno posledica propuštenih priprema, odnosno Francuz je kasno stigao u Zvezdu, a jači intenzitet mečeva konstantno mu pravi probleme i zbog toga je toliko često Stanković morao da ga odmara, što po svemu sudeći nije završeno.

Napadač koji je došao na pozajmicu iz Anžea igra po sistemu toplo-hladno, a do sada je u Zvezdi odigrao 13 mečeva i postigao tri gola, od toga dva evropska.

Mondo.rs